Belépés/regisztráció

FIGYELEM!!!!

Figyelem!

A honlapra csak olyan emberek regisztrálhatnak, akik rendelkeznek a Csobáncon folytatandó siklórepüléshez a szükséges hatósági engedéllyel (magánemberként vagy egyesületi tagként). Mások regisztrációja nem lehetséges, illetve akik korábban regisztráltak, azoknak a regisztrációját töröljük. Kérjük szíves megértésüket!

Elfelejtette felhasználónevét vagy jelszavát?

  • Ha elfelejtette felhasználónevét, akkor kérjük, hogy írja be az e-mail címét, a Felhasználónév mezőt hagyja üresen, majd kattintson a Felhasználónév küldése gombra, s felhasználónevét megküldjük az Ön e-mail címére.
  • Ha elfelejtette jelszavát, viszont tudja a felhasználónevét, akkor kérjük, hogy írja be felhasználónevét és e-mail címét, nyomja meg a Jelszó küldése gombot, s hamarosan megkapja az új jelszót. Ezzel az új jelszóval férhet hozzá a webhelyhez.
  • Ha elfelejtette felhasználónevét és jelszavát, akkor kérjük, hogy előbb állítsa helyre a felhasználónevet, majd a jelszót. A felhasználónév helyreállításához írja be e-mail címét, a Felhasználónév mezőt hagyja üresen, majd kattintson a Felhasználónév küldése gombra, s felhasználónevét megküldjük az e-mail címre. Innentől ezt a név űrlapot használhatja a jelszó visszaállítására.