Belépés/regisztráció

FIGYELEM!!!!

Figyelem!

A honlapra csak olyan emberek regisztrálhatnak, akik rendelkeznek a Csobáncon folytatandó siklórepüléshez a szükséges hatósági engedéllyel (magánemberként vagy egyesületi tagként). Mások regisztrációja nem lehetséges, illetve akik korábban regisztráltak, azoknak a regisztrációját töröljük. Kérjük szíves megértésüket!

Jelentkezés menete

1. Regisztráció! Fontos, hogy létező email-címet adjon meg! FRISS INFORMÁCIÓ: ÚGY TŰNIK, HOGY A GMAIL-es CÍMEK SEM TUDJÁK FOGADNI AZ AUTOMATIKUSAN KIKÜLDÖTT LEVELET (eddig a freemail és citromail volt ilyan), ÍGY A MEGERŐSÍTÉS NEM MŰKÖDIK. KÉRJÜK, AKI TUD, HASZNÁLJON MÁS E-MAIL CÍMET. PRÓBÁLJUK A RENDSZERT ÁTÁLLÍTANI. REGISZTRÁCIÓ (Születési dátum formátuma: hónap/nap/év, pl. 07/30/1960). Mivel az engedély egy szezonra szól, ezért minden év március elején töröljük a korábban regisztráltakat, és az új szezonban az engedéllyel rendelkező szervezetek taglistái alapján hagyjuk jóvá az új regisztrációkat. A regisztrációk jóváhagyása alapvetően munkanapokon és munkaidőben történik. Kérjük időben kezdeményezze regisztrációját!

A regisztráció kezdeményezése előtt győződjön meg arról, hogy a szervezete (szövetség, egyesület) Önt felvette a megfelelő taglistára és megküldte-e az Igazgatóságnak.

A rendszer által automatikusan kiküldött e-mailre válaszul Önnek meg kell erősíteni a regisztrációt. E nélkül nem használható az oldal. Ügyeljen a helyes e-mail cím megadására. (Megj. bizonyos szolgáltatók blokkolhatják az automatikus e-mailt, pl. freemail.hu.) Az Ön által indított regisztrációs folyamat kezdeményezésével hozzájárul ahhoz, hogy a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság az Ön személyes adatai a vonatkozó jogszabályoknak (pl. 2011. évi CXII. törvény) megfelelően kezelje! Adatvédelmi tájékoztató: bfnp.hu/hu/adatvedelem

2. Kattintson az emailban az igazoló linkre, majd jelentkezzen be!

3. Válassza ki az Önnek megfelelő időpontokat!

4. Kérjük, az eseményekre jelentkezésnél valós adatokat adjon meg! Hiányos illetve nem megfelelő adatok esetén a szervező az eseményen való részvételt megtagadhatja!

Több eseményt is lefoglalhat, foglalásait bármikor lemondhatja.

Ha végzett a foglalással, kérem, a bal oldali menüben kattintson a "Kilépés" gombra. Ha cookie-k (sütik) fogadása a böngészőben engedélyezve van, lehetőség van a belépési adatok tárolására.