Belépés/regisztráció

FIGYELEM!!!!

Figyelem!

A honlapra csak olyan emberek regisztrálhatnak, akik rendelkeznek a Csobáncon folytatandó siklórepüléshez a szükséges hatósági engedéllyel (magánemberként vagy egyesületi tagként). Mások regisztrációja nem lehetséges, illetve akik korábban regisztráltak, azoknak a regisztrációját töröljük. Kérjük szíves megértésüket!

Jelentkezés menete

1. Regisztráció! Fontos, hogy létező email-címet adjon meg! REGISZTRÁCIÓ (Születési dátum formátuma: hónap/nap/év, pl. 07/30/1960). Mivel az engedély egy szezonra szól, ezért minden év március elején töröljük a korábban regisztráltakat, és az új szezonban az engedéllyel rendelkező szervezetek taglistái alapján hagyjuk jóvá az új regisztrációkat. A regisztráció kezdeményezése előtt győződjön meg arról, hogy a szervezete Önt felvette a megfelelő taglistára.

2. Kattintson az emailban az igazoló linkre, majd jelentkezzen be!

3. Válassza ki az Önnek megfelelő időpontokat!

4. Kérjük, az eseményekre jelentkezésnél valós adatokat adjon meg! Hiányos illetve nem megfelelő adatok esetén a szervező az eseményen való részvételt megtagadhatja!

Több eseményt is lefoglalhat, foglalásait bármikor lemondhatja.

Ha végzett a foglalással, kérem, a bal oldali menüben kattintson a "Kilépés" gombra. Ha cookie-k (sütik) fogadása a böngészőben engedélyezve van, lehetőség van a belépési adatok tárolására.